Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

KÖLCSÖNÖZHETŐ

A történelmi könyvek kedvelőinek. A Tudorok sorozat negyedik része.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: ISBN: 9789634337515
Várható szállítás: 2022. szeptember 27.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Libri Könyvkiadó

Az átvételről röviden

CSAK A KÖNYVTÁRBAN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÁTADNI. 
Szállítási igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

06-88-592-060 ; konyvtar@krudylib.hu ; Facebook.com/kgyvk

   

Leírás

Jane Seymour halála után VIII. Henrik ismét házasodni készül. A kiszemelt ara a protestáns Klevei Anna hercegnő, mert a klevei hercegség hasznos szövetségese lehet Angliának a német-római császárral folytatott területi vitában.
Anna kedves, őszinte fiatal nő, aki igyekszik beilleszkedni az udvar nyüzsgő életébe, ahol mindenki árgus szemmel figyeli. Az elhízott, kiszámíthatatlan, férfierejét vesztett zsarnok király azonban hamar kiábrándul belőle, és nem sokkal a házasság után már szemet is vet Anna egyik udvarhölgyére, Katherine Howardra. Így a gyönyörű, hamvas lányt, aki nem fukarkodik a hízelkedéssel és a kacér pillantásokkal, hamarosan Katalin királynéként rajongják körül az udvaroncok.
Lady Jane Boleyn rangidős udvarhölgyként már a korábbi két királynét is szolgálta, s mindenről tud, ami az udvarban történik. A lelkét óriási teher nyomja: az ő közreműködésével ítélték halálra sógornőjét, Boleyn Annát, és a tulajdon férjét, George Boleynt. Most ismét hasonló szerepet szánnak neki, Henrik ugyanis Howard Katalintól is szabadulni akar.
A három nő így rettegve várja, milyen sors vár rájuk - kegyelem vagy a hóhér bárdja..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Olvasói vélemények könyves oldalakról

Imádtam a könyv minden egyes oldalát. Nagyon szeretem a VIII. Henrik körül forgó történeteket és ez a könyv mindent megért. Imádtam azt ahogyan az írónő megalkotta ezt az egészet. Reális és még is izgalmas, beletudtam magam élni mindegyik szereplő helyzetébe amelynek szempontjából olvashattuk a történetet. Hiteles betekintést kaphattunk Henrik udvarába, hogy mivel kellett szembenézzen egy nő ahhoz, hogy királynévá váljék. Hogy mi volt a fényűzés mögött. Bárkinek bátran merem ajánlani aki kedveli ezeket a történeteket. Ez a könyv nem tud csalódást okozni. Nem éreztem sehol sem azt, hogy vontatott lenne. Minden szálba betekintést kaphattunk, láthattuk mi volt egy-egy döntés kiváltó oka. Ezzel a könyvvel beírta az írónő hozzám a nevét.

(Csihu)

In.: https://moly.hu

Keresés