Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

KÖLCSÖNÖZHETŐ

A krimi kedvelőinek. A Will Trent sorozat tizedik része. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: ISBN: 9789635402717
Várható szállítás: 2022. október 06.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Vinton kiadó kft.

Az átvételről röviden

CSAK A KÖNYVTÁRBAN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÁTADNI. 
Szállítási igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

06-88-592-060 ; konyvtar@krudylib.hu ; Facebook.com/kgyvk

   

Leírás

Atlanta, Georgia, napjainkban
Meggyilkolnak egy fiatal nőt. A rendőrség nyomoz, de eredménytelenül. Will Trent különleges ügynök egy másik megbízatás kapcsán ellátogat az állami büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol az egyik elítélt figyelmét felkelti az elkövetés módja. A támadás nagyon hasonlít ahhoz a bűncselekményhez, amellyel őt vádolták meg nyolc évvel ezelőtt. Mindvégig az ártatlanságát hangoztatta, és most itt a lehetőség, hogy be is bizonyítsa. Mert lám, a gyilkos még mindig szabadon járkál, és újra lecsap!
Miközben Will jobban beleássa magát a két ügybe, rájön, hogy először a régebbit kell megoldania. De már csaknem egy évtized eltelt - az emlékek megfakultak, a tanúkat nehéz felkutatni, a bizonyítékok elenyésztek. A nyomozáshoz szüksége van Sara Linton igazságügyi orvos szakértő segítségére, akinek történetesen épp most készül megkérni a kezét. Ahogy múlt és jelen összeér, egyszeriben minden veszélybe kerül, ami Will számára fontos az életben...

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Olvasói vélemények könyves oldalakról

A múlt és a jelen ütközik össze Slaughter két különálló időintervallumból felépített történetében: kibontakozik Jeffery Tolliver Grant megye rendőrfőnökének nyomozása, valamint Will Trent (különleges ügynök) vizsgálata, aki nyolc év elmúltával próbálja megfejteni az újból megnyitott sorozatgyilkos ügyét. Érzelmi magját (ennek az egyébként sötét és nyugtalanító thrillernek) Sara, Jeffery-vel való házasságának felbomlása, halála miatti ellentmondásos érzések, valamint Will-lel fennálló kapcsolata képezik. Sarah karakterének személyes tragédiája végig jelen van a könyvben, ám igazából kimondatlanul, és csak a cselekménnyel párhuzamosan kerül a felszínre. (Nem szoktam törődni az időben előre és hátra haladás technikájával, de ez a megközelítés itt különösen jól működött.) A történetük pedig minden borzalma ellenére annyira hétköznapi, hogy egyszerűen nem tudjuk nem érezni magunk is azt a szívfájdalmat, ami a könyv hőseit kínozza. Nem erőltet a cselekménybe teljesen indokolatlanul romantikus szálat, nem fújja fel az eseményeket, egyszerűen bevezet minket a szülők legmélyebb fájdalmába. Ezt elsősorban azért emelem ki, mert alapvetően egy egyszerű könyv, mely nem is igazán próbálkozik erőltetett részekkel felkavarni azt az állóvizet, amiben sokszor a cselekmény áztatja magát. A rejtély megoldása egyszerű, nem kell túljárni semmilyen furfangos pszichopata eszén, annál inkább erősebb az atmoszféra és a lélektan megteremtése. Az erős hangulat mellett fontos céllal készült el: (ahová nem egy sztoriba erőszakol bele egy üzenetet) – a történet és annak eszközei által hívja fel a figyelmünket egy olyan problémára, ami minket is bármikor érinthet. Nem akarom elrontani ezt az üzenetet, csak annyit árulnék el, hogy a nők ellen véghez vitt embertelen tettek tragédiáját visszafogottsággal, mégis kíméletlenül meséli el.

(mate55)

In.: https://moly.hu

Keresés